КЕКСИ ГЛАЗУРОВАНІ ШОКОЛАДОМ З ГОРІХАМИ

КЕКСИ ГЛАЗУРОВАНІ ШОКОЛАДОМ З ГОРІХАМИ

КЕКСИ ГЛАЗУРОВАНІ ШОКОЛАДОМ З ГОРІХАМИ
4 яйця;
1 стакан цукру;
0,5л. йогорту або кефіру чи ряжанки;
3,5-4 стакани борошна;
1 ч. ложка гашеної соди;
4ст. ложки олії;
1 пакетик цукрового ваніліну.
Для декору: шоколад чи шококадна помадка;
горіхи.
Збити яйця з цукром, додати один стакан борошна, потім йогурт або кефір чи ряженку. Поступово додаємо решту борошна, пекетик ванільного цукру, 4 ст. ложки олії і 1ч. ложку гашеної соди. Готове тісто розливаєм по силіконовим формочкам і випікаєм до готовності (15-20хв.), даєм кексам трохи остинути. Мастим шапочки кексів топленим шоколадом чи шоколадною помадкою і посипає подрібненими горіхами, коли шоколад застине, тоді кекси можна вже їсти.
СМАЧНОГО!!!

Leave Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Adblock detector